Services

Wat ik voor jou kan betekenen.

Ik help groot MKB-ondernemers die zich in een van de volgende drie evoluties van hun onderneming bevinden: groeien, veranderen of vernieuwen. Met behulp van sessies en workshops komen we met elkaar tot een plan om van de huidige situatie naar de nieuwe beoogde situatie te komen.

Groeien

Gaat het allemaal goed met de onderneming, maar merk je dat je te weinig tijd hebt om aan een plan voor de toekomst te werken? Ik help je met de strategie voor de volgende stap, zodat we samen de groei kunnen doorzetten.

Veranderen

Merk je dat de huidige markt verandert, door bijvoorbeeld technologische ontwikkelingen, maar mis je de tijd of expertise om te anticperen op deze veranderingen? Ik help je met de strategie om jouw merk net zo sterk te houden in de toekomst, als dat het nu is.

Vernieuwen

Heeft jouw onderneming inmiddels de nodige ervaring, maar merk je dat sommige gebieden zoals bijvoorbeeld de uitstraling op je website of met je huisstijl achter beginnen te lopen? Ik help je met een helder plan om de gehele onderneming klaar te maken voor de toekomst.

Nieuwsbrief

Je dagelijkse inspiratie